sju konstarter
tolv sinnen
Logga in
Svenska
English

Mercurius erbjuder ett komplett och noggrant testade sortiment av produkter för Waldorf skolor och förskolor under mottot

•  vĂ„rda sinnena
•  produkter för övandet av de 7 konstarterna

SÀrskilt för barn, en miljö rik pÄ sensoriska upplevelser Àr oerhört viktig för en sund utveckling. Om sÄdana villkor inte existera som en följd av till exempel överdrivet TV-tittande eller ensidigt anvÀndningen av elektroniska leksaker, kan det hindra vissa förmÄgor eller t.o.m. orsaka begrÀnsningar i den totala utvecklingen.

Men lÀrare och förÀldrar har en möjlighet att effektivt motverka detta med kreativ konst och erfarenheter som de erbjuder.

PĂ„ initiativ av Stockmar och i samarbete med Mercurius Holland har vi skapat ett internationellt, kvalitetsorienterat samarbete

Mercurius - art makes sense

Tillsammans med vÄra partners över hela vÀrlden, erbjuder vi den enda fullskaliga Waldorf-testade skola- och daghemssortiment. VÄrt gemensamma mÄl Àr:

•  att erbjuda hela vĂ€rlden leverans av material för konst- och hantverks- lektioner pĂ„ Waldorf skolan - kvalitetsprodukter med pĂ„litliga leveranser och god kostnadseffektivitet.

Och för att vara din pÄlitliga försÀljning partner, kan du hitta oss hÀr i ditt eget land:

•  Vi erbjuder en fyrfĂ€rgskatalog med det sortiment du behöver;
•  Vi upprĂ€tthĂ„ller ett lager för mycket brĂ„dskande leveranser;
•  Vi kĂ€nner till de lokala skolans krav och behov;
•  Vi vĂ€rdesĂ€tter personlig kontakt och era kommentarer;
•  Vi behandlar bestĂ€llningar/förfrĂ„gningar och Ă„tervĂ€nder snabbt.

TÀnk globalt - agera lokalt! Det betyder: Vi fungerar som en sjÀlvstÀndig enhet inom det globala nÀtverket av Mercurius partner.

Med denna förstÀrkran kommer vi att kunna erbjuda lÀrare en ny tjÀnst som inleddes i mitten av 2010: Du kan köpa direkt via Skolgrossisten/Mercurius International nÀthandel. Det Àr ytterligare en fördel för dig.

Sist men inte minst, vill vi understryka vÄr övertygelse att framtidsinriktad kvalitet kan endast uppnÄs genom ett ömsesidigt samarbete och förtroende hos alla deltagare. Detta Àr vad vi praktiserar med er, vÄra kunder och tillverkare. Genom vÄr fungerande överenskommelser med företagen Stockmar och Choroi, till exempel, har vi förbundit oss att stÀndigt förbÀttra och utveckla vÄr produktkvalitet.

Tack sÄ mycket för ert intresse.

 

® registered trademark

 pÄ STORE_OWNER hittar du wax crayons och Stockmar wax colouring blocks sÄ som Choroi flutes, dessutom lyres och som glockenspiel, och Àven paper och, naturligtvis, Àven watercolour, modelling wax och modelling beeswax sÄ som pencils, dessutom Auris och som beeswax candles, och Àven painting accessories och, naturligtvis, Àven wooden toys, leather school bags och Catalogue and online-shop for schools, kindergarten, hobby, artists, artisans and handwork, education in arts and also music as well as toys. Essays on arts and creativity.
Kontakta oss  |  giltig  |  © 2021 Mercurius Sverige