sju konstarter
tolv sinnen
Logga in
Svenska
English

Mercurius erbjuder ett komplett och noggrant testade sortiment av produkter för Waldorf skolor och förskolor under mottot

•  vårda sinnena
•  produkter för övandet av de 7 konstarterna

Särskilt för barn, en miljö rik på sensoriska upplevelser är oerhört viktig för en sund utveckling. Om sådana villkor inte existera som en följd av till exempel överdrivet TV-tittande eller ensidigt användningen av elektroniska leksaker, kan det hindra vissa förmågor eller t.o.m. orsaka begränsningar i den totala utvecklingen.

Men lärare och föräldrar har en möjlighet att effektivt motverka detta med kreativ konst och erfarenheter som de erbjuder.

På initiativ av Stockmar och i samarbete med Mercurius Holland har vi skapat ett internationellt, kvalitetsorienterat samarbete

Mercurius - art makes sense

Tillsammans med våra partners över hela världen, erbjuder vi den enda fullskaliga Waldorf-testade skola- och daghemssortiment. Vårt gemensamma mål är:

•  att erbjuda hela världen leverans av material för konst- och hantverks- lektioner på Waldorf skolan - kvalitetsprodukter med pålitliga leveranser och god kostnadseffektivitet.

Och för att vara din pålitliga försäljning partner, kan du hitta oss här i ditt eget land:

•  Vi erbjuder en fyrfärgskatalog med det sortiment du behöver;
•  Vi upprätthåller ett lager för mycket brådskande leveranser;
•  Vi känner till de lokala skolans krav och behov;
•  Vi värdesätter personlig kontakt och era kommentarer;
•  Vi behandlar beställningar/förfrågningar och återvänder snabbt.

Tänk globalt - agera lokalt! Det betyder: Vi fungerar som en självständig enhet inom det globala nätverket av Mercurius partner.

Med denna förstärkran kommer vi att kunna erbjuda lärare en ny tjänst som inleddes i mitten av 2010: Du kan köpa direkt via Skolgrossisten/Mercurius International näthandel. Det är ytterligare en fördel för dig.

Sist men inte minst, vill vi understryka vår övertygelse att framtidsinriktad kvalitet kan endast uppnås genom ett ömsesidigt samarbete och förtroende hos alla deltagare. Detta är vad vi praktiserar med er, våra kunder och tillverkare. Genom vår fungerande överenskommelser med företagen Stockmar och Choroi, till exempel, har vi förbundit oss att ständigt förbättra och utveckla vår produktkvalitet.

Tack så mycket för ert intresse.

 

® registered trademark

 på STORE_OWNER hittar du wax crayons och Stockmar wax colouring blocks så som Choroi flutes, dessutom lyres och som glockenspiel, och även paper och, naturligtvis, även watercolour, modelling wax och modelling beeswax så som pencils, dessutom Auris och som beeswax candles, och även painting accessories och, naturligtvis, även wooden toys, leather school bags och Catalogue and online-shop for schools, kindergarten, hobby, artists, artisans and handwork, education in arts and also music as well as toys. Essays on arts and creativity.
Kontakta oss  |  giltig  |  © 2019 Mercurius Sverige